Ring til os på: 25 75 00 69

Clairvoyance og meditation

Jeg har arbejdet med meditation i over 30 år - fra Grønlands stilhed, til Indien og Nepals farver

Healing som behandlingsform, kan ikke beskrives, men skal mærkes.....sådan ser jeg det.....

Og hver behandling er og vil vedblive med at være helt unik, kan gives i nuet, lige der hvor du er og energien får mulighed for at møde dig. Jeg har mange års erfaring (23 år ) med reiki healing, men først efter , at have koblet Theta healing på ( 2020 ) startede magien for alvor. Healingen kan sammensættes med massage evt.

Speciel pris i 2020....200 kr,- 

Anbefaling: Kære Karin, jeg vil gerne sige tak fordi du bruger dig selv og dine fantastiske evner til at hjælpe andre mennesker. Du udstråler lys, din energi, indsigt og kærlighed til andremennesker, er ud over det sædvanlige. Man føler sig med det samme tryg i dine hænder. Mødte op hos dig til en healing behandling. Her fik jeg en oplevelse i særklasse- jeg  har aldrig oplevet noget lignende, ellers tidligere prøvet healing, men ej i denne form. Under selve healingen oplevede jeg at bevæge mig i både nutid og fortid, gennemgik hele mit liv, havde overhovedet ingen tidsfornemmelse. Det var en oplevelse med mange ekstra dimensioner som jeg ej har prøvet før. Healingen sluttede af med klangskåle og gennemgang af den tegning som blev lavet undervejs. En helt igennem fantastisk oplevelse. Karin har mine varmeste anbefalinger.

Skrevet af Betzy, Fredericia.

Unable to display Facebook posts. 

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.
Karin Fogtmann

Härnösandvej 16, 7000 Fredericia
+45 25 75 00 69
karin.fogtmann@gmail.com
Meditation

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Priser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Anbefalinger

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Clairvoyance & kanaliserede billeder

Tryk her for at læse mere


Læs mere