Ring til os på: 25 75 00 69

Klang Yoga, Klang Meditation

Jeg har arbejdet med meditation i over 30 år - fra Grønlands stilhed, til Indien og Nepals farver

 

Birgitte, Fredericia.

( Klang yoga )Kære Karin, tak for igår, -Jeg har sovet som en sten i nat, hvilket ikke sker ret tit. Det var en dejlig tryg stemning hos dig, som blev understøttet af din klang. Det er rart at du kommer og "retter" så stillingen føles optimal. Godt med ny inspiration med pøllen og båndet.

 

Hilker. P

Clairvoyance og kanaliserede billeder hos Karin er virkelig en enestående oplevelse. Jeg valgte at tage ud til Karin, da jeg godt kan lide den måde som Karin går til mennesket og det spirituelle. Hun har en fantastisk måde til at få en til at føle sig velkommen og tryg i hendes selskab. Hun er utrolig god til at forklare, hvad der kommer til at ske, og hvordan man selv kan hjælpe hende, med at få klare beskeder. Jeg valgte clairvoyance, da det er noget jeg har god erfaring med, da jeg oftest syntes det giver mig svar på både store og små spørgsmål. Det giver mig en sikkerhed og tryghed, da jeg kan mærke, at de ting der kommer frem, og som Karin fortæller, er svar eller forklaringer, som giver mening for mig. Det er en meget terapeutisk proces, som giver luft for de tanker og følelser der har tynget en. Den tryghed Karin giver en, gør det nemt at dele ens tanker og følelser med hende. Der kommer også ofte ting frem som man ikke selv havde set komme, eller troede var noget der tyngede en. Karin har en god sans for hvornår hun skal stille spørgsmål, hjælpe en på vej eller blot lytte.

Tegningen Karin laver imens, bliver meget personlig, og hun forklarer imens hvad hun tegner og hvorfor. Den er koblet på ens samtale med hende og det er fantastisk at se hvordan ens følelser og tanker bliver udtrykt på papir med farver.

Blandingen af clairvoyance, kort og tegning er en fantastisk kombi, som jeg personligt er blevet stor fan af. Jeg føler jeg har fået meget dybt gående hjælp til mine problemer.

M. Jensen
 
Tak fordi du altid bringer varme og kærlighed ! Du er en ener og man kan næsten ikke andet end føle sig godt tilpas i dit selskab. Du står altid klar når min datter eler jeg har brug for hjælp. Jeg er så heldig at jeg har nydt godt af både meditation, kineseologi og aura tegning, men det vildeste jeg har oplevet var da jeg aborterede, du tog mig med i din meditation og dagen efter havde jeg den mest fantastiske energi og ro ! Tusinde tak for dig < 3
 
Jo-Ann
 
Jeg kan også kun varmt anefale dig, Karin. Dine magiske hænder gir liv til punkter rundt om på kroppen hvor man har været sammenfiltret og knudret. Man er som ny, når man går fra dig. Men det er ikke kun dine hænder der er en lease... Du har en fantastisk  rolig og behagelig stemme, der gør at man hurtigt føler sig godt tilpas i dit selskab og sjælen finder ro. Du skaber en tillid i løbet af nul komma fem og det syntes jeg er fantastisk. Vores snak fører os rundt omkring og så kan vi grine sammen. Noget jeg syntes er uvrderligt... For som jeg siger: har jeg haft et godt grin om dagen, har den været god .
    
        

        
F. Tromborg
 
Det er en meget smuk og opløftende oplevelse når Karin arbejder. Den største af Karins syngeskåle er så stor, at man kan stå oppe i den, og vibrationerne forplanter sig i hele kroppen, når Karin slår den an med den store kølle. De mindre skåle bliver slået an, og holdt foran kroppen, der hvor energien skal bygges op, Karin bruger også sin stemme og det gør healingen til noget helt særligt. Tak for gode oplevelser Karin.
 
Y. Schou

 
Jeg vil da rigtig gerne anbefale dig Karin, jeg får det fantastisk godt efter et besøg hos dig. Til klangmeditationen kommer man virkelig langt ned, det er en skøn fornemmelse. Lydhealing er du også rigtig dygtig til at finde ind til hvordan jeg har det. Jeg har også kun rosende ord til din måde at massere på, du er dygtig du kan dit håndværk. Det gælder både klangmassage og alm. massage. Dertil vil jeg tilføje, at du er et varmt og givende menneske. Du har stor empati for mennesker, du går altid helhjertet ind for de ting du foretager dig.
 
K. Jensen

 
Den smukke sten ( krystal ) er et fint symbol på, hvordan energien og kærligheden spredes, når man deltager i Karins arrangementer. Klangene fra hendes dejlige skåle blandet med hendes på en gang både blide og kraftfulde stemme sætter gang i en kædereaktion i kroppen, så man føler sig løftet og frigjort bagefter. De varmeste anbefalinger herfra. Knus fra Kathe.
    
    
        
    
Dragica
 
For snart 3 år siden kom jeg i kontakt med Karin, via en anbefaling af en clairvoyant rådgiver. Jeg havde en meget svær periode i mit liv og var langt nede både på krops- og sjæleplanet. for at hjælpe mig til at overkomme denne krise blev det mig anbefalet en behandling med lydmassage og/eller lydhealing via sangterapi. Konsulenten anbefalede Karin og gav mig hendes telefonnummer.


Jeg var noget skeptisk, eftersom jeg ikke havde anelse om hvad lydmassage med klangskåle var for noget ( aldrig hørt om det før ) - men behandlingen skulle afprøves selvom jeg følte mig lidt på tynd is og havde det som om jeg skulle til at afprøve en form for hokus pokus. Men jeg blev klogere. Allerede ved den første telefonsamtale formodede Karin at skabe en tillidsfuld atmosfære med sin imødekommenhed og sin indre ro, der kom klart til udtryk i hendes behagelige stemme. Ved første konsultation mødte jeg en meget smuk og rolig og tillidsvækkende sjæl. Karin formodede umiddelbart at skabe en meget tryg og varm atmosfære, der indhyllede mig i en kokon af ro, tillid og kærlighed.

Jeg var så tryg at jeg overgav mig fuldstændig til Karins kyndige hænder. Og selvom jeg var skeptisk vedrørende lydmassagen havde det første møde med Karin givet mig troen på at det ville virke efter hensigten, vad enten jeg kunne " føle" lydene eller ej. Som nævnt er der nu gået 3 år siden vores første m'de. Jeg er virkeligt kommet igennem min skyggedal og er i dag ovenpå igen, ikke mindst takket være hjælp fra Karins kyndighed både som tradiotinel massør ( hun har nogle fantastisk stærke hænder og følsomme fingre der finder og opløser alle myoser og følelsesmæssige " knuder " og "myoser " på sjæleplanet.

Jeg har nydt og fortsat nyder godt af Karins evne til at udvikle sig og dygtiggøre sig som terapeut inden for lydmassage & lydmeditationer, som samtaleterapeut ( her anvendes der også hjælp fra Engle ) samt som en meget dygtig massør, der hele tiden finder nye veje til at afstresse og vitalisere den fysiske krop. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Karin Fogtmann, hvad enten du lige nu er på vej, eller midt i din egen skyggedal, eller bare ønsker at give dit fysiske krop en vitaliserende nydelse og din sjæl en afstressende meditation. May the force be whith you ! Venlig hilsen, Dragica.

 

Karin Fogtmann

Härnösandvej 16, 7000 Fredericia
+45 25 75 00 69
karin.fogtmann@gmail.com
Meditation

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Priser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Anbefalinger

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Clairvoyance & kanaliserede billeder

Tryk her for at læse mere


Læs mere